4) HEHEHE

Yeay..dah install wordpress kat BB..alah, BB murah jek..dah lame dh beli tp baru reti nak install2 ni..

Lepas ni senang la nak post entry baru. Tadelah smpi 4 bulan skali nak post kan. Sebelum ni gune BB hanya tau gune FB (boooring), YM (lame), BBM (so-so) dan twitter (cool) saje. Skang ni dh bijak pandai sikit dah gune application lain.. Hehe.

Sebetolnye byk jek nk cite tp esok pagi lah sebelum gi keje post entry baru. Maklomlah, wordpress di hujung jari lah katekan skang ni.

He’s gay and I’m okay (tagline apesajelahhh yg baru)

3) terhutang budi tergadai body!

tu lah..byk kali dh dipesan, kalau baik dengan org tu berpada-pada sikit. nnti mcm ni lah jadinye..terhutang budi pastu kalau nafsu serakah tu memuncak sgt terus tergadai body..haish!

macam2 lah manusia ni..lepas tu bile dh terhutang budi, perasaan org lain terus dilupakan. janji-jani manis terus buat tatau jek..bagi harapan palsu lah…haish!

2) ye, aku tau kau bahagia.

yo. wassup? kebahagiaan dapat menceriakan hati seseorang. ye. aku tau tu. tapi kan perlukah setiap kebahagiaan yang dialami dalam diri kite diwar-warkan kepada seantero dunia?

ish..ape aku merepek ni?aku tatau lah kenapa aku nak buat blog. dah lah benci gila subjek bahasa sebab kene buat karangan, alih2 aku buat blog. kalau dah ada blog mestilah kene buat karangan kan?erm…apesajelahhh!

mcm ni, aku adalah seorang kawan dlm facebook tau. setiap aktiviti yang berlaku dalam hidup die, dia akan update status nye di fb. ok lah. tak kesah pon sebenanye. tapi setiap 2 minit yang berlaku dia akan update. bagi aku yg mmg senantiasa on fb ni terasa sgt mengjengkel kan lah sehingga aku terpaksa mengambil keputusan untuk hide saja die supaya segala status dia x muncul dekat fb aku.

kirenye kan kalau kau baca status die tu tak perlu lah lagi nak tanye die secara peribadi ape yg sedang berlaku sbb hanya dengan baca status jek ko bley tau cerita tu dari A smpi Z tapi dengan syarat ko kene tggu lame sikit lah sbb die kan update seminit or 2 minit sekali. ermmm…

yg ade ni plak asek lah nak update pasal kisah kawen nye. nak jmp caterer, die update status. dah byr deposit pon die update juga. dlm perjalanan nak ke butik pengantin pon die bgtau. bile dh smpi butik die update lagi sekali. tgh pilih2 baju smbl tgk2 katalog pon die buat status baru. lepas dah pilih lepas tu nak dtg lg skali yg die nk kompemkan pon die bgtau jugak.mcm mane tu?ermmmm.

jgn kan yg itu. lagi berapa hari die nak kawen pon hari2 die buat status. contohnye:

Sipolan 587 days to go until we get married”

aku nk try jugak lah update setiap 2 minit sekali dan nk bgtau ape yg aku sedang alami dlm idop aku setiap hari. nak rase best ke x. aku rase aku mcm tgh mengumpat org lah bile tgh buat post ni. rase berdosa plak. baik aku undur diri. nanti kalau ade goss2 terbaru aku buat post lain plak. BYE!

BLOGGING

Ini adalah pertama kali saya memblog menggunakan wordpress. Tak mesra penggunalah wordpress ni. Bencilahhh!